0

Lumea ontharing

Commercializing the first biopsy-to-digital diagnostic platform that will revolutionize cancer diagnostics. Lumea has developed an integrated biopsy-to-digital diagnostic platform that modernizes the pathology process enabling greater diagnostic clarity. Who should not use. Contraindication General conditions - never use the device if you have skin type vi (you rarely to never sunburn, very dark tanning). Welcome welcome to the beauty world. You are only a few weeks away from silky-smooth skin. Lumea uses Intense pulsed Light (IPL) technology, known as one. Lumea, comfort ipl technology has been developed with dermatologists for optimal results, and cellulite has been clinically proven and tested in over 2000 women. The ipl technology used in Philips. Lumea applies gentle pulses of light to the hair.

lumea ontharing

10 Best Body lotions for Dry skin

Vertel het mij gerust in de comments. Ook vragen over de lumea beantwoord ik daar graag. Ik bestellen mocht de Philips academie Lumea gratis testen dankzij The Insiders en kan het toestel nu aan een verminderde prijs overkopen. Ik ben evenwel niet betaald door Philips voor deze mening.

lumea ontharing

snel gaat. Hopelijk is de volgende flitsbeurt voor de benen pas binnen een 6-tal weken, dat maakt het dan nog enigszins doenbaar :-). In de loop van volgende week moet ik beslissen of ik het toestel ga houden, maar ik denk wel dat ik dat ga doen. Ik kan het kopen aan de helft van de prijs en het helpt toch wel. Maar als ik ooit de centjes heb om mijn benen te laten laseren, ga ik daar toch voor. Dat schijnt een nog beter resultaat te geven en dan moet ik er zelf geen tijd meer in steken voor onderhoud. Al moet ik dan nog 1 keer per week 2 minuten scheren en om het jaar voor een onderhoud naar de dermatoloog (als het al zoveel is dat zou ik zelfs niet erg vinden. Alles om van die vervelende haren af te zijn :-). Als er iemand al ervaring heeft met laseren.

Ipl medCos - uiterlijk

Msb - official Site

Niet al mijn haren zijn weg. Maar ja dat belooft Philips ook niet. Ze zeggen minimaal 75 en die zijn effectief wel weg. Ik heb echt enorm stugge haren en blijkbaar zijn er nog een aantal kleine ambetanteriken die de strijd niet willen opgeven. Ze zijn zelfs zo stug dat ik in plaats van de 4 keer die philips vooropstelt voor 5 keer ben gegaan (10 weken in totaal voor ik echt tevreden was. In hun handleiding staat 4 à 5 keer. Dus ik dacht, laat ik het dan maar die keer extra proberen. Ik moet tussendoor wel veel minder scheren. Ik scheer mijn benen om hals de andere dag, weliswaar snel onder douche. In het blotebenenseizoen doe ik ook minstens 1 keer per week een fatsoenlijke scheerbeurt met scheerschuim en daarbovenop nog om de andere dag onder de douche. Verder duurt het veel minder lang (mss een minuutje of 2) en mijn benen zijn ook veel zachter dan wanneer ik scheer.

Toen ik vorige week mijn oksels bikinilijn deed, bleek echter dat dat wel kei vlot gaat. Dus ik ben wsl gewoon met het moeilijkste begonnen. Voor het scheren heb ik aan mijn benen ook het meeste werk, daarom dat ik die ook eerst wilde doen. Want aja dan was ik van die vervelende haren af! En nog een minpuntje, die flitsen zijn echt hevig. De eerste keer had ik erna echt serieuze hoofdpijn. Nu kan dat ook wel zijn, omdat ik mijn nek lang gebogen moest houden, ik een heel gevoelige nek heb en dat soms uitstraalt naar mijn hoofd. Maar mijn man is er ook geen fan van. Als ik op zondag mn toestel bovenhaalde, klonk het steevast: oh neen dat flitsding weer. En hij vluchtte dan ook zeer snel de badkamer uit. En nu komt het goede nieuws, eigenlijk wel.

Lumea, read my mind

Toegegeven ik heb relatief lange benen en ik doe zowel mijn onder als bovenbenen. Anderzijds ben ik maar 1m70 dus er zijn vrouwen met nog veel langere benen dan. Philips zegt dat dat ongeveer een half uurtje duurt (in totaal voor beide benen maar ik ben er toch 45 minuten à een uur mee bezig. Het toestel moet eerst 1 uur 40 min. Tegen dat ik goed en wel aan been twee begonnen ben, moet ik het opnieuw opladen. Je moet ook zien dat de veiligheid afspringt door het toestel in je vel te duwen. Op bepaalde plaatsen gaat dat kei vlot, op bepaalde plaatsen zoals. Je scheenbeen totaal niet. Je kan dat dan wel oplossen door het even verticaal te houden en twee flitsen te doen, waar je er anders én schoonheidsspecialiste zou doen, maar het laat het niet vlotter verlopen. Je ziet ook niet waar je geweest bent, buiten die eerste keer toen ik zo hard geduwd had dat je de vormpjes mooi in mijn been zag :-) (wat trouwens geen pijn deed en achteraf terug wegtrok als sneeuw voor de zon). Dus het is wat gokken. Ik vind het in gebruik een lomp en zwaar toestel. lumea ontharing

Op mijn benen voelde ik absoluut niets en ik gebruik stand 5 (de zwaarste stand). Vorige week heb ik voor de eerste keer mijn bikinilijn en oksels geprobeerd. Daar voel je therapie soms een venijnige prik, maar nog niet genoeg om echt pijn te noemen. Ter vergelijking: een epilady vind ik een echt marteltuig. Ik had vroeger de satin ice, omdat die beloofde dat dat ijsblokje je benen verdoofde zayıflamak en ik heb dat op de duur opgegeven. Benen laten waxen in het salon vind ik dan weer absoluut niet pijnlijk, maar je moet je haren eerst lang genoeg laten worden. Waardoor ik ooit eens op een kei warme rock werchter met een lange broek moest rondlopen, want de week erna gingen ze gewaxt worden voor een trouwfeest. Bovendien had ik een week na die trouwfeest alweer stoppeltjes. Daarvoor vind ik het net iets te duur. Tot nu toe gebruikte ik dus mijn oude getrouwe venus. Is het toestel makkelijk in gebruik? Neen, ik vind het vooral voor mijn benen high maintenance.

Comfort ipl hair Removal System

Er zijn vijf standen. Aan de hand van je huidtype en de kleur van je lichaamshaar zoek je in de handleiding op, op welke stand je moet flitsen (ik heb een lichte huid en donkere haren, dus bij mij waren dat de hoogste standen 4 en 5). Daarna scheer, epileer of wax je de te behandelen zone (ontharingscrème gebruiken mag niet omwille van mogelijke chemische reacties). En begin je te flitsen. De eerste spiertrekkingen keer test je wel best een stukje huid dat je dan 24 uur laat rusten om te zien of je geen allergische reactie hebt. Om de twee weken flits je en dat doe je 4 keer (8 weken in totaal dus). Tussendoor kan je nog altijd scheren, epileren of waxen. Na drie weken moet je de eerste zichtbare resultaten zien. Na 4 weken belooft Philips meer dan 75 haarvermindering op je benen. Daarna zou je 4 tot 8 weken kunnen wachten voor je terug flitst en is er geen voorbehandeling meer nodig.

lumea ontharing

Waarom ik dan geselecteerd werd weet ik niet, misschien zat ik net in de doelgroep die ze zochten, of misschien was het omdat ik het duurste toestel koos om te testen. Wat mij ook meer zou kosten als ik het wilde houden, maar ik dacht ik kan dan maar beter direct gaan voor het toestel wat het meeste kan, yolo. Ondertussen is de testperiode bijna voorbij en deel ik graag met jullie mijn beste uitgebreide mening. Wat is de Philips Lumea? Een ipl (Intense pulsed Light) ontharingstoestel. Het toestel richt zachte lichtflitsen op de haarwortel. Die flitsen verwarmen de haarwortel en stimuleren de haren om over te gaan naar rustfase. Hierdoor valt het haar op natuurlijke wijze uit en wordt teruggroei voorkomen. De ingebouwde filter zorgt voor een veilige behandeling en het toestel kan zelfs op het gezicht gebruikt worden (alleszins dat beweert Philips toch, dat gedeelte heb ik zelf niet geprobeerd). Hoe werkt het toestel?

Our Solutions —, lumea

Een tijdje terug las ik een oproep bij. The Insiders om de Philips Lumea te testen. Ik ben al een tijdje lid van dit netwerk, maar vond tot dan quick toe geen enkele oproep interessant genoeg om erop in te gaan. Dit trok echter wel mijn aandacht. Hoe werkt het concept? Geregeld verschijnen er producten om te testen op de website. Soms gaat het om dingen die je volledig gratis krijgt (zoals pakketjes van lays waar je dan achteraf je mening kan over geven. Soms krijg je de kans om het product eerst gratis te testen, zoals in dit geval, en het achteraf aan te kopen voor een voordeelprijs. De duurste lumea kost toch al gemakkelijk 500 euro, dus ik greep mn kans. En ik had blijkbaar geluk, want hoewel het de eerste campagne was waarvoor ik me inschreef, mocht ik hem testen. Achteraf las ik dat sommige mensen het al een heel aantal keer geprobeerd hadden, voor verschillende campagnes, en steeds zonder succes.

Lumea ontharing
Rated 4/5 based on 482 reviews
SHARE

lumea ontharing Sirihun, Sun, May, 20, 2018

Omdat ik zo tevreden ben met het resultaat wilde ik ook enkele andere behaarde zones aanpakken, waaronder mijn gezicht en mijn bikinilijn. Voordat je de lumea op je gezicht gaat gebruiken, dien je je haartjes te scheren. Ik kan me voorstellen dat dit spannend is als je het nog nooit heb gedaan, maar ik doe het zelf al een hele tijd en ik ben er juist een groot voorstander van! . Ik scheer sinds jaren mijn snorretje en sinds een aantal maanden de donshaartjes van mijn gezicht en hierna is mijn gezicht heerlijk zacht en glad. Door het scheren ben je meteen je huid aan het exfoliëren, en van scheren krijg ik persoonlijk ook geen last van bultjes of ingegroeide haartjes (terwijl ik hier wel last van heb als ik het hars).

lumea ontharing Itafozaq, Sun, May, 20, 2018

Zoals jullie wellicht weten gebruik ik de Philips Lumea al een tijdje voor mijn benen en oksels. De lumea is een ipl apparaat voor thuisgebruik, en als de lumea geschikt is voor jou én als je hem op de juiste manier gebruikt, doet het apparaat echt wat het belooft. Inmiddels is mijn haargroei zo enorm vertraagt dat het maar liefst 8 weken duurt voordat ze weer terug groeien. En wat er dan uiteindelijk terug groeit is heel zacht en fijntjes. Kortom, ik geniet langdurig van mijn gladde, zachte benen en oksels en I love it!

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: